مرکز آموزش های کوتاه مدت

۶ روش کارآمد به منظور کپی سریع فایل‌ها

پیشرفت‌های دنیای سخت‌افزار به ما اجازه داده است در مدت زمان کوتاهی فایل‌های حجیم را انتقال دهیم، با این وجود هنوز هم در برخی از موارد سرعت کپی کردن فایل‌ها به دلایل مختلف کم است. در این مقاله قصد داریم چند روش کاربردی برای افزایش سرعت فایل‌ها را به شما معرفی کنیم.

۱۰ رمز موفقیت کارآفرینان از زبان ثروتمندترین مرد دنیا

بیل گیتس موفق‌ترین و ثروتمندترین فرد نسل خود است. اما مهم‌تر از آن؛ او با کمک‌های خیریه سخاوتمندانه‌اش، تلاش بی‌‌وقفه‌ای را برای بهبود زندگی و جلوگیری از مرگ و میر انسان‌ها انجام داده است. نام او دائماً به عنوان ثروتمندترین مرد جهان در فهرست فوربس قرار می‌گیرد. وی یکی از شناخته‌شده‌ترین کارآفرینان در انقلاب رایانه‌های شخصی است. او پس از بازنشستگی از سمت مدیرعاملی شرکت مایکروسافت، تمام وقتش را در بنیاد بیل و ملیندا گیتس صرف کارهای انسان دوستانه نموده است.

بنر سایت

بنر سایت

مرکز آموزش های کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار می کند.. علوم رایانه فنی مهندسی زبان های خارجه

دوره آموزشی زبان فرانسه مخصوص کودکان تا ۱۲ سال

مرکز آموزش های کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار می کند آموزش زبان فرانسه با استفاده از آخرین متدهای زبان فرانسه و کتابهای صوتی و تصویری مخصوص کودکان برای خواندن و مکالمه روان به زبان فرانسه.

ترم تابستان ۹۸ یک فرصت ویژه

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیاموزید: تابستانی رویایی با مهارت های هوشمند کالج آزاد اراک حرفه ای شوید... توی این دانشگاه تابستان بهت یاد میدیم چه جوری کسب و مهارت حرفه ای یادبگیری هوشمندانه یاد بگیر ، کسب مهارت حرفه کن ،ایده بده و پروژه ات را اجرا کن...

مرکز آموزش های کوتاه مدت

مهارت‌هایی بیاموزید که هیچ‌وقت کهنه نمی‌شوند

توصیه‌‌‌ استخدامی به دانشجویان مهندسی: مهارت‌های نرم و مهارت‌های حرفه‌ای بیاموزید شاید بعضی از تازه فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان مهندسی فکر کنند اگر یک رزومه دهان‌ پرکن داشته باشند که مهارت‌های فنی‌شان در آن ردیف شده باشد، برای کاریابی و استخدام آن‌ها کافی است.

تقویم دیواری مرکز آموزش های کوتاه مدت

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به تمامی ملت ایران و به ویژه جامعه مهندسین عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای شما عزیزان مسئلت مینماییم.

مرکز آموزش های کوتاه مدت دانشگاه

رهبر انقلاب سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نام‌گذاری کردند.

رهبر انقلاب سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نام‌گذاری کردند. امیدواریم امسال، سال رسیدن به اهداف و آرزو ها، سال سلامتی، و سال خیر و خوشی برای همه مردم ایران باشد.