مرکزآموزش های کوتاه مدت

عید سعید فطر مبارک

حلول فرخنده عید پر برکت و خوش یمن فطر بر تمامی مسلمین و پایان ماه مهمانی خدا بر تمام روزه داران تبریک و تهنیت باد.

آزمایشی

آزمایشی

سالروز رحلت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین خرداد تسلیت باد.

مرکز آموزش های کوتاه مدت

مهارت‌هایی بیاموزید که هیچ‌وقت کهنه نمی‌شوند

توصیه‌‌‌ استخدامی به دانشجویان مهندسی: مهارت‌های نرم و مهارت‌های حرفه‌ای بیاموزید شاید بعضی از تازه فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان مهندسی فکر کنند اگر یک رزومه دهان‌ پرکن داشته باشند که مهارت‌های فنی‌شان در آن ردیف شده باشد، برای کاریابی و استخدام آن‌ها کافی است.

تقویم دیواری مرکز آموزش های کوتاه مدت

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به تمامی ملت ایران و به ویژه جامعه مهندسین عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای شما عزیزان مسئلت مینماییم.

مهارت آموز با همکاری مرکز آموزشهای کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

به گزراش مرکز آموزش های کوتاه مدت بازدید دانش آموزان پایه پنجم و ششم مدرسه فارابی از آزمایشگاه های فیزیک، کارگاه های ماشین_ابزار، جوشکاری و ریخته_گری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در تاریخ ۱۳۹۷/۰۹/۱۸

مرکز آموزش های کوتاه مدت دانشگاه

رهبر انقلاب سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نام‌گذاری کردند.

رهبر انقلاب سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نام‌گذاری کردند. امیدواریم امسال، سال رسیدن به اهداف و آرزو ها، سال سلامتی، و سال خیر و خوشی برای همه مردم ایران باشد.

روز دانشجو

فرا رسیدن روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت جوی، روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی بر تمامی دانشجویان مؤمن و پرتلاش ایران اسلامی گرامی باد. روز دانشجو پیشاپیش مبارک

نسخه ۹ اندروید به مراتب کارآمدتر با نام اندروید پای منتشر شد

نسخه‌ای که گوگل آن‌را به تازگی منتشر کرده پیش از این به نام اندروید P شناخته می‌شد. نسخه‌ای که امروز با نام اندروید پای منتشر شده، از همان سیاست نام‌گذاری سیستم‌عامل اندروید بر پایه دسرها و خوراکی‌ها پیروی می‌کند. در دنیای آشپزی، پای (Pie) نوعی کیک است. در چند ماه گذشته گوگل و برخی از رسانه‌ها به تشریح یکسری از قابلیت‌های اندروید ۹ پرداخته بودند. خبر گردآوری مطالب : مهندس هومن فراهانی